Υπηρεσίες Διαδικτύου

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η B.D.K.S. χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής είναι σε θέση να σχεδιάσει (Web design) και να αναπτύξει (web Development) για την εταιρεία σας, ένα λειτουργικό και σύγχρονο δικτυακό τόπο (WebSite) ο οποίος θα χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική και θα προσφέρει ευκολία στη χρήση και την περιήγηση.

Χρησιμοποιούμε σύχρονα εργαλεία ανάπτυξης και τα πιο αναπτυγμένα CMS (WordPress, Joomla, PrestaShop, Woocomerce)

Internet Marketing

Η B.D.K.S. αναλαμβάνει την μελέτη και την υλοποίηση των ενεργειών που είναι απαραίτητες για την προβολή της ιστοσελίδας με στόχο την μέγιστη απόδοση της παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Το μάρκετινγκ μέσω του διαδικτύου ενισχύει και τα τέσσερα συστατικά του μίγματος μάρκετινγκ (marketing mix), δηλαδή το προϊόν, την προώθηση, τον τόπο και την τιμή (product, promotion, place, price).

Social Media Marketing

Το Social Media Marketing απευθύνεται σε μεγάλες αλλά και μικρές επιχειρήσεις.

Διάσημα brands της αγοράς χρησιμοποιούν τα Social Media για να προσελκύσουν νέους πελάτες καθώς και να διατηρήσουν τη φήμη και το όνομά τους, ενώ παράλληλα στοχεύουν ένα ευρύ κοινό από καταναλωτές.

Στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για την παρουσία σας στα Social Media, θέτουμε τους κατάλληλους στόχους, σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και υλοποιούμε τις απαραίτητες τακτικές ενέργειες προκειμένου να αποκομίσετε τα βέλτιστα οφέλη για το brand σας.

Επιλέγουμε ποια είναι τα καταλληλότερα Social Media για το δικό σας brand και καταστρώνουμε στρατηγικά την παρουσία σας στο καθένα από αυτό, Facebook Campaigns, Facebook εφαρμογές, Facebook Ads, Twitter Marketing και Youtube Marketing είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

bt_bb_section_top_section_coverage_image

Ανάλυση Αναγκών

Παρουσίαση Πλάνου

Συλλογή Περιεχομένου

Προετοιμασία

Έλεγχος

Δημοσίευση

Επικοινωνήστε μαζί μας

Address
Υγείας 8 - Παλλήνη
Email us
info@bdks.gr
Call us
694 840 4978

  Επικοινωνία
  Social Media
  Επικοινωνία
  Social Media

  Copyright by BDKS. All rights reserved.

  Copyright by BDKS. All rights reserved.